Kakve web stranice radimo :

 

- CMS sustav za brzo i lako mijenjanje i uređivanje sadržaja

sve web stranice izrađujemo u web CMS sustavu sa kojim Vi možete mijenjati sadržaj Vaše web stranice kada god poželite.
Upute za mijenjanje sadržaja su sastavni dio svakog web paketa.

- responzivan dizajn za prikaz Vaših stranica na svim uređajima i na svim veličinama ekrana

responzivan dizajn je način programiranja web stranice sa mogučnošću prilagođavanja iste na stolna (desktop) računala, na tablet uređaje, te na mobilne smartphone uređaje.
Sve te prilagodbe uključuju i različite (sve) veličine ekrana na tim uređajima. Pošto danas jako velik broj korisnika pronalazi informacije putem mobilnih uređaja responzivan dizaj je vrlo važna značajka dobre, korisniku dostupne i pregledne web stranice.

- sa garancijom od jedne godine

sve naše stranice izrađene su sa ciljem zadovoljstva Vas i vaših korisnika, upravo zbog te činjenice garancija na naš rad sastavni je dio naše usluge.
Garancija na uslugu podrazumijeva potpuno funkcionalan rad web stranice, osim u slučaju da mijenjanjem sadržaja obrišete ili promijenite što niste htjeli. Ukoliko se nešto takvo i desi postoje mogućnosti za popravak Vaše stranice, u čemu ćemo Vam pomoći u najkraćem mogućem roku.

- optimizirane za tražilice

sve stranice, sve dijelove stranice, kako tekst tako i multimedijalne sadržaje, prilagođavamo svim poznatim tražilicama (google, yahoo ...) kako bi ih korisnici što prije i lakše pronašli u moru web stranica.

- sa prijavom na sve poznate web tražilice

sve stranice potrebno je prijaviti na tražilice kako bi ih iste mogle pronaći i prikazati

- uključen hosting i domena

u sve web pakete uključen je web hosting i domena u trajanju od jedne godine. Ukoliko već imate domenu mi ćemo je preseliti na drugi server za Vas ukoliko je to potrebno.

- izrada mail adresa

u web paketu izrađujemo i mail račun po Vašoj potrebi i želji ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ...). Mail računi koji završavaju sa nazivom Vaše dome moguće je napraviti samo ukoliko se nalaze na našim serverima.
 
Top